Mediation en vertrouwenspersoon

Mediation is het praktisch oplossen van uw conflict onder begeleiding van een onpartijdige mediator. Een groot voordeel van mediation is dat een zaak vaak sneller wordt opgelost dan wanneer die voor de rechter komt en dat de verstandhouding tussen partijen vaak goed blijft.

Ik werk hiervoor samen met Westerling Mediation, www.westerlingmediation.nl. Peter Westerling is een ervaren geregistreerd mediator, aangesloten bij De Raad van Mediators (Lid NMv. ADR full certified). U mag uiteraard ook direct contact met hem opnemen, via: peter@westerlingmediation.nl of op: 06-53 81 82 44.

Daarnaast is Peter Westerling ook lid als vertrouwenspersoon
van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. Als bedrijf kunt u hem dus ook hiervoor inschakelen. Het is (nog) geen verplichting, maar steeds meer organisaties, instellingen en bedrijven stellen een vertrouwenspersoon aan.

En ondernemers let op! Met een meerderheid van stemmen is op 23 mei 2023 het wetvoorstel aangenomen waarin voor werkgevers met meer dan 10 werknemers het aanstellen van een vertrouwenspersoon verplicht is gesteld. Kortom, binnenkort bent u verplicht een vertrouwenspersoon aan te stellen. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden. Neem dan contact op via www.juridischadvies.nl of rechtstreeks met Peter Westerling, zie voor meer informatie:  www.westerlingmediation.nl.

× Hoe kan ik u helpen?