Startpagina voor uw juridische oplossing

JuridischAdvies.nl is opgericht door mr. M. van Kaauwen om de zoektocht naar uw juridische oplossing gemakkelijker te maken. Wij geloven dat meer informatie u helpt om betere beslissingen te nemen. Wij verschaffen op onze website daarom informatie over advocaten in uw buurt en over juridische ‘zaken’ zodat u de juist keuze kunt maken.

Het is namelijk is sommige situaties niet altijd noodzakelijk om meteen een advocaat in te schakelen. In andere gevallen is het juist wel aan te raden om snel een advocaat in te schakelen.

Bent u van mening dat u uw probleem zelf op kunt lossen dan vindt u op onze website algemene praktische juridische informatie, zijn er een aantal standaard documenten beschikbaar en kunt u terecht op ons veel gestelde vragen en antwoorden forum. U kunt uw vraag hier gratis plaatsen of zoeken naar antwoorden op eerder gestelde vragen.

Wilt u op korte termijn, ter beoordeling van uw rechtspositie, een meer gedetailleerd antwoord op een specifieke juridische casus, dan bestaat de mogelijkheid om deze vraag, tegen een geringe vergoeding, online aan ons te stellen. Wij zorgen er dan voor dat uw vraag binnen 48 uur wordt beantwoordt door één van de bij ons aangesloten specialisten.

Ten slotte bieden wij u de mogelijkheid om uit de beschikbare profielen een advocaat te zoeken op rechtsgebied en woonplaats.