Mr. Jorg van Bladel

Met ruim 12.5 jaar ervaring als advocaat en na een eigen advocatenkantoor succesvol te hebben opgezet en gerund, werk ik nu als juridisch specialist en adviseer ik zowel het MKB als particulieren bij juridische vraagstukken. Met name bij contractuele en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast behandel ik letselschadezaken. Zie ook: www.jvbletselschade.nl

Juridische ondersteuning nodig?

Of het nu gaat om een tijdelijke vacature, het wegwerken van achterstanden of omdat een (juridisch) project extra aandacht of deskundigheid vraagt:  als interim jurist help ik u graag. Met ruim 12,5 jaar ervaring als advocaat in verschillende rechtsgebieden, kan ik de juridische ondersteuning bieden die nodig is.

Opdrachten worden uitgevoerd binnen het bedrijfsleven, de (semi-)overheid, de advocatuur en andere juridische dienstverleners.

Heeft u vragen over mijn dienstverlening of wilt u een mogelijke samenwerking bespreken? Neem dan Contact op via 06-21418969 of per e-mail: info@juridischadvies.nl voor een geheel vrijblijvend gesprek.

× Hoe kan ik u helpen?