Tegenwerking bijstandsuitkering

22 april 2016

Ik heb een bijstandsuitkering aangevraagd langer dan 2 maanden terug. Ik heb alles netjes gedaan en ingeleverd alleen zijn zij mijn gegevens kwijtgeraakt. Nu willen zij dat ik alles opnieuw doe en afwacht. Ik heb alle bewijzen dat ik vanaf 18 februari 2016 recht heb op mijn uitkering maar wordt afgepoeierd en niet geloofd. Ik begin in de schuld te komen en alles wordt erger. Graag wil ik weten wat ik hier tegen kan doen. Graag zou ik hier dan ook hulp in willen. Juridisch Advies Bijstandsuitkering.

1 antwoord

  1. Geachte heer, mevrouw,

    Wanneer u daadwerkelijk kunt aantonen dat u een aanvraag heeft ingediend dan kunt u de betreffende instantie, onder verwijzing naar de bewijsstukken, sommeren om te beslissen op uw aanvraag. Is de beslistermijn reeds verstreken dan is het mogelijk om de betreffende instantie in gebreke te stellen. Zij hebben dan nog twee weken om een besluit te nemen. Kunt u één en ander niet aantonen dan lijkt het me verstandig om zsm een nieuwe aanvraag in te dienen.

  2. Mark van Kaauwen op april 22nd, 2016 om 11:09

Reageer

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Advocaten uitgelicht


Juridisch Advies Jorg mr. J. van Bladel Gedreven Advocaat met specialisme arbeidsrecht en letselschade.
Juridisch Advies Chantal mr. C. van der Poel Advocate met een open, toegankelijke en directe benadering met als specialisme arbeidsrecht.

advocaat arbeidsrecht breda

mr. F. van Velden-Van Passel

Enthousiaste en doortastende advocate uit Breda met een focus op arbeidsrecht.